Happy Socks

Socks Filled Optic 36-40 filled optic

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam filled optic
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een paar vrolijke sokken om je outfit compleet te maken? Dan zijn de Socks Filled Optic 36-40 perfect voor jou! Deze sokken behoren tot de categorie Sokken en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. Het materiaal zorgt er ook voor dat de sokken ademend zijn, waardoor je voeten fris blijven, zelfs op warme dagen.

De Socks Filled Optic 36-40 zijn van het bekende merk Happy Socks. Dit merk staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen, en deze sokken zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze sokken is gevuld optisch, wat zorgt voor een speels en opvallend patroon.

Als het gaat om het onderhoud van deze sokken, hoef je je geen zorgen te maken. Ze kunnen eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor ze lang mooi blijven en hun vorm behouden.

Met de Socks Filled Optic 36-40 voeg je een vleugje kleur en stijl toe aan je sokkenlade. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit compleet met deze trendy sokken van Happy Socks!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies