Happy Socks

Socks Cherry cherry

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam cherry
Merk product code CHE01
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele sokken met een vleugje stijl? Dan zijn de Socks Cherry van Happy Socks perfect voor jou. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het merk Happy Socks staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen, en de Socks Cherry zijn daar geen uitzondering op. De kersenprint in de kleur cherry geeft deze sokken een speelse en trendy uitstraling. Met de merkproductcode CHE01 weet je zeker dat je een authentiek paar Happy Socks in handen hebt.

Naast het trendy design bieden de Socks Cherry ook praktisch gemak. Ze kunnen eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor ze lang mooi blijven. Of je ze nu draagt tijdens een casual dagje uit of onder een nette outfit, deze sokken zorgen voor een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je kledingkast.

Wacht niet langer en voeg een vleugje kleur toe aan je sokkenlade met de Socks Cherry van Happy Socks. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies