Happy Socks

Socks Big Dot big dot

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam big dot
Merk product code BD01
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sokken? Dan zijn de Socks Big Dot van Happy Socks perfect voor jou! Deze sokken behoren tot de categorie Sokken en zijn speciaal ontworpen voor heren.

De Socks Big Dot zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het materiaal zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. Daarnaast zijn deze sokken voorzien van een opvallend patroon genaamd "big dot", wat zorgt voor een speelse en trendy uitstraling.

Happy Socks is een bekend merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en unieke ontwerpen. De Socks Big Dot is geen uitzondering! Met hun levendige kleuren en opvallende stippenpatroon zullen deze sokken zeker de aandacht trekken. Het merkproductcode voor deze sokken is BD01.

Als het gaat om het onderhoud van deze sokken, is het belangrijk om ze op de juiste manier te wassen. Volg de wasvoorschriften en was de Socks Big Dot op 30 graden. Op deze manier blijven de kleuren mooi en behouden de sokken hun kwaliteit.

Met de Socks Big Dot van Happy Socks voeg je een vleugje kleur en stijl toe aan je sokkencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfortabele en modieuze sokken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies