Happy Socks

Ribbed Embroidery Lazer Quest Sock Ribbed Embroidery Lazer Quest Sock

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Ribbed Embroidery Lazer Quest Sock
Merk product code HSRELAZ01-9300

De Ribbed Embroidery Lazer Quest Sock is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle sokken. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze sokken een zachte en ademende pasvorm die de hele dag comfortabel blijft.

Happy Socks is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. De Ribbed Embroidery Lazer Quest Sock is geen uitzondering. Met zijn opvallende ribbelstructuur en borduurwerk in lazerstijl, is deze sok een echte blikvanger.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in de kleur Ribbed Embroidery Lazer Quest Sock en hebben de productcode HSRELAZ01-9300. Met hun opvallende ontwerp en hoogwaardige kwaliteit zijn deze sokken een geweldige toevoeging aan elke sokkenlade.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies