Happy Socks

Kids Cloudy Cozy Sock Cloudy Cozy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyamide
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Cloudy Cozy
Merk product code KWCLO23
Wasvoorschriften 30 graden

De Kids Cloudy Cozy Sock is een must-have voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sokken behoren tot de categorie Sokken en zijn perfect voor jonge avonturiers.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, bieden deze sokken een zachte en ademende ervaring voor de voeten van je kind. Ze zijn ontworpen door het bekende merk Happy Socks, dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen.

De Kids Cloudy Cozy Sock is verkrijgbaar in de kleur Cloudy Cozy, wat een speelse en vrolijke uitstraling geeft aan de sokken. Met de merkproductcode KWCLO23 kun je deze sokken gemakkelijk vinden en bestellen.

Om ervoor te zorgen dat de Kids Cloudy Cozy Sock lang meegaat, raden we aan om ze op 30 graden te wassen. Op deze manier blijven de sokken in optimale conditie en behouden ze hun comfort en kleur.

Geef de voeten van je kinderen de aandacht die ze verdienen met de Kids Cloudy Cozy Sock. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen genieten van het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies