Happy Socks

Half Stripe Socks multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam multi
Merk product code SH01
Wasvoorschriften 30 graden

De Half Stripe Socks zijn de perfecte sokken voor volwassenen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle sok. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze sokken een zachte en ademende pasvorm die de hele dag comfortabel blijft.

Happy Socks is het merk achter deze trendy sokken. Met hun kenmerkende multi-kleurige ontwerp, zijn deze sokken een geweldige manier om een vleugje kleur toe te voegen aan elke outfit. De merkproductcode SH01 zorgt ervoor dat u precies weet welk product u in handen heeft.

Deze sokken zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen gewassen worden op 30 graden. Met hun duurzame constructie en hoogwaardige materialen, zijn deze sokken een geweldige investering voor uw sokkenlade.

Als u op zoek bent naar een paar sokken die zowel comfortabel als stijlvol zijn, dan zijn de Half Stripe Socks van Happy Socks de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje kleur toe aan uw dagelijkse outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies