Happy Socks

2-Pack Kids Shooting Star Anti-Slip Sock Kids Shooting Star Anti-Slip Sock

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Kids Shooting Star Anti-Slip Sock
Merk product code HSKSST19-6000
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sokken voor je kinderen? Dan zijn de 2-Pack Kids Shooting Star Anti-Slip Sokken van Happy Socks perfect voor jou! Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Ze zijn speciaal ontworpen om uitglijden te voorkomen, dankzij de anti-slip zool. Zo kunnen je kinderen veilig en zorgeloos rondrennen en spelen.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in een handige 2-pack, zodat je altijd een reservepaar bij de hand hebt. Het merk Happy Socks staat bekend om zijn vrolijke en kleurrijke ontwerpen, en de Kids Shooting Star Anti-Slip Sokken zijn daar geen uitzondering op. Met hun opvallende sterrenpatroon in verschillende kleuren, zullen deze sokken zeker de aandacht trekken.

De Kids Shooting Star Anti-Slip Sokken van Happy Socks hebben een unieke productcode, namelijk HSKSST19-6000. Dit maakt het gemakkelijk om precies hetzelfde paar sokken opnieuw te bestellen als je kinderen er dol op zijn. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor kinderen, dus ze passen perfect en bieden de juiste ondersteuning.

Wacht niet langer en geef de voeten van je kinderen het comfort en de stijl die ze verdienen. Bestel vandaag nog de 2-Pack Kids Shooting Star Anti-Slip Sokken van Happy Socks en laat je kinderen stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies