Happy Socks

2-Pack Kids Farmcrew Anti Slip Farmcrew Anti Slip

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Farmcrew Anti Slip
Merk product code KFCR19
Multipack 2-pack
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar comfortabele sokken voor kinderen? Dan zijn de 2-Pack Kids Farmcrew Anti Slip sokken van Happy Socks perfect voor jouw kleintje! Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het anti-slip ontwerp zorgt ervoor dat je kind veilig kan rondrennen en spelen zonder uit te glijden. Met het vrolijke Farmcrew Anti Slip design en de levendige kleuren van Happy Socks, zal je kind er stijlvol uitzien terwijl ze comfortabel blijven.

Deze sokken zijn onderdeel van een handige 2-pack, waardoor je meteen twee paar sokken hebt. Ideaal voor drukke dagen of als reservepaar. De sokken hebben een merkproductcode van KFCR19 en zijn voorzien van het bekende Happy Socks logo. Ze kunnen eenvoudig gewassen worden op 30 graden, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn.

Geef je kind het beste met de 2-Pack Kids Farmcrew Anti Slip sokken van Happy Socks. Comfortabel, veilig en stijlvol - een must-have voor elke kleine fashionista!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies