FALKE

Tiago Sokken Cornflower Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk FALKE
Merk kleurnaam Cornflower Blue
Merk product code 14792

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Tiago Sokken van FALKE echt iets voor jou! Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Met hun opvallende Cornflower Blue kleur voegen ze een vleugje kleur toe aan elke outfit.

De Tiago Sokken van FALKE zijn niet alleen stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit. Het merk FALKE staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is te zien aan deze sokken. Ze zijn gemaakt van zacht en ademend katoen, waardoor ze de hele dag comfortabel blijven zitten. Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt of een avondje uit gaat, deze sokken zorgen ervoor dat je voeten zich goed voelen.

Met de Tiago Sokken van FALKE hoef je je geen zorgen te maken over kwaliteit. Ze zijn gemaakt volgens de hoge standaarden van het merk en hebben zelfs een unieke productcode: 14792. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze sokken. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Voeg een vleugje kleur en comfort toe aan je sokkenlade met de Tiago Sokken van FALKE. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil dat hoogwaardige sokken kunnen maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies