FALKE

Happy 2-Pack Sneakersokken Dark Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk FALKE
Merk kleurnaam Dark Navy
Merk product code 14606
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij je sneakers? Dan zijn de Happy 2-Pack Sneakersokken van FALKE precies wat je nodig hebt. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn.

De Happy 2-Pack Sneakersokken zijn uitgevoerd in een stijlvolle donkerblauwe kleur, ook wel bekend als "Dark Navy". Deze kleur past moeiteloos bij elke outfit en geeft een subtiele touch aan je look.

Met de merkproductcode "14606" weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. FALKE staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze sokken zijn daar geen uitzondering op.

De Happy 2-Pack Sneakersokken worden geleverd in een handige 2-pack, zodat je altijd een paar reserve sokken bij de hand hebt. Of je nu gaat sporten, een dagje uit gaat of gewoon lekker thuis wilt relaxen, deze sokken bieden je het comfort dat je nodig hebt.

Maak je sneakercollectie compleet met de Happy 2-Pack Sneakersokken van FALKE. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en stijlvolle design!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies