FALKE

Cool Kick Kousenvoetjes Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 77% Polyester, Polyamide 22%, Elastaan 1%
Merk FALKE
Merk kleurnaam Marine
Merk product code 16601
Patroon Effen

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Cool Kick Kousenvoetjes van FALKE precies wat je nodig hebt. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort.

De Cool Kick Kousenvoetjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 77% polyester, 22% polyamide en 1% elastaan. Dit zorgt voor een zachte en ademende sok die de hele dag door comfortabel blijft zitten. De sokken zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Met het merk FALKE weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Cool Kick Kousenvoetjes in de kleur Marine zijn een tijdloze toevoeging aan je sokkenlade. De sokken hebben een effen patroon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

De Cool Kick Kousenvoetjes hebben een productcode van 16601, waardoor je precies kunt vinden wat je zoekt. Of je ze nu draagt tijdens het sporten, op kantoor of gewoon thuis, deze sokken bieden altijd de perfecte mix van comfort en stijl.

Maak je sokkencollectie compleet met de Cool Kick Kousenvoetjes van FALKE. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfortabele en modieuze sokken die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies