Bonnie Doon

Sporty Lace Quarter Sock White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam White
Merk product code BP223404

De Sporty Lace Quarter Sock is een must-have voor kinderen die houden van sportieve activiteiten. Deze sokken zijn gemaakt van organisch katoen, wat betekent dat ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze sokken zijn daar geen uitzondering op.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in de kleur wit, wat perfect is voor kinderen die graag hun sportieve stijl willen laten zien. De merkproductcode BP223404 zorgt ervoor dat je precies weet welk product je koopt en dat je er zeker van kunt zijn dat je de echte Sporty Lace Quarter Sock van Bonnie Doon krijgt.

Of je nu gaat hardlopen, voetballen of gewoon lekker buiten wilt spelen, deze sokken zijn de perfecte keuze. Ze bieden niet alleen comfort en ondersteuning, maar zien er ook nog eens geweldig uit. Bestel vandaag nog je Sporty Lace Quarter Sock en geef je kinderen de beste sokken voor hun sportieve activiteiten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies