Bonnie Doon

Sneaker Sock deluxe White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam White
Merk product code BP223403

De Sneaker Sock deluxe is een must-have voor kinderen die van comfort en stijl houden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze sok de perfecte pasvorm en zorgt voor een zacht gevoel op de huid. Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sokken zijn daar geen uitzondering op.

Met de kleur wit zijn deze sokken gemakkelijk te combineren met elke outfit. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een speciale gelegenheid, deze sokken zullen zeker de show stelen. De merknaam kleur is ook wit, wat zorgt voor een naadloze uitstraling.

De Sneaker Sock deluxe heeft een unieke productcode van BP223403, waardoor het gemakkelijk te vinden is op onze website. Of je nu op zoek bent naar een paar sokken voor jezelf of als cadeau voor een geliefde, deze sokken zijn een geweldige keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies