Bonnie Doon

Cotton Sparkle Sock Black Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Black Silver
Merk product code BP053138

De Cotton Sparkle Sock is een prachtige toevoeging aan de sokken collectie van onze fashion brand e-commerce retailer. Deze sok behoort tot de categorie Sokken en is speciaal ontworpen voor kinderen.

De sok is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en ademend vermogen. Het materiaal is duurzaam en gaat lang mee, waardoor de sokken keer op keer gedragen kunnen worden.

Bonnie Doon is het merk achter deze Cotton Sparkle Sock. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve en trendy sokken, en deze sok is daar geen uitzondering op. De Black Silver kleur geeft de sok een chique uitstraling, waardoor deze perfect is voor speciale gelegenheden.

De Bonnie Doon Cotton Sparkle Sock heeft als product code BP053138. Bestel deze sok vandaag nog en geef de sokken collectie van uw kind een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies