Bonnie Doon

BD Puff Print Sock Organic Mesa Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Mesa Rose
Merk product code BE954114

De BD Puff Print Sock Organic is een must-have voor de allerkleinsten. Deze sokken behoren tot de categorie Sokken en zijn gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm.

Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dat is te zien aan deze sokken. De Mesa Rose kleur geeft de sokken een schattige uitstraling en is perfect voor zowel jongens als meisjes.

Met de BE954114 product code weet je zeker dat je de originele BD Puff Print Sock Organic in handen hebt. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn daarom extra zacht en veilig voor de tere babyvoetjes.

Kortom, de BD Puff Print Sock Organic is een stijlvolle en comfortabele keuze voor ouders die alleen het beste willen voor hun kleintjes.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies