BIRKENSTOCK

Cotton Sole W Gots Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1002467

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Cotton Sole W Gots sokken van Birkenstock een absolute must-have voor dames. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze sokken een ongeëvenaard comfort en een zachte aanraking voor je voeten.

Met het merk Birkenstock weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze sokken zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze lang meegaan en hun vorm behouden, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit en is gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken.

Deze specifieke sokken hebben de productcode 1002467, waardoor je precies kunt vinden wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een paar sokken voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, deze Cotton Sole W Gots sokken zullen je niet teleurstellen.

Voeg een vleugje comfort en stijl toe aan je sokkenlade met de Cotton Sole W Gots sokken van Birkenstock. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze elegantie die ze bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies