LIEBESKIND

Suede Lux Galaxy S4 Cover midnight blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Merk Liebeskind
Merk kleurnaam midnight blue
Model telefoon Samsung Galaxy S4
Type cover Sleeve

Ben je op zoek naar een stijlvolle en luxueuze hoes voor je Samsung Galaxy S4? Dan is de Suede Lux Galaxy S4 Cover van Liebeskind perfect voor jou! Deze sleeve is speciaal ontworpen voor dames die houden van kwaliteit en elegantie.

Deze smartphonehoes is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor hij niet alleen zacht aanvoelt, maar ook een luxe uitstraling heeft. De midnight blue kleur van het Liebeskind merk geeft de hoes een chique en tijdloze look.

De Suede Lux Galaxy S4 Cover is een sleeve-type cover, wat betekent dat je je telefoon er gemakkelijk in kunt schuiven en er weer uit kunt halen. Het model is specifiek ontworpen voor de Samsung Galaxy S4, zodat de hoes perfect om je telefoon past.

Met deze hoes bescherm je jouw Samsung Galaxy S4 niet alleen tegen krassen en stoten, maar geef je hem ook een modieuze upgrade. Ga voor stijl en functionaliteit met de Suede Lux Galaxy S4 Cover van Liebeskind!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies