IDEAL OF SWEDEN

Mayfair Clutch iPhone XS Max Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunstleer
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Beige
Merk product code IDMC-IXSM
Model telefoon iPhone XS Max
Type cover Sleeve
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele hoes voor je iPhone XS Max? Dan is de Mayfair Clutch iPhone XS Max perfect voor jou! Deze sleeve is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun smartphone.

Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze hoes.

De Mayfair Clutch iPhone XS Max heeft een prachtige beige kleur, die perfect past bij elke outfit. Met de magneetsluiting en overslag blijft je telefoon veilig op zijn plaats, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot alle functies en knoppen.

Deze sleeve is speciaal ontworpen voor de iPhone XS Max, waardoor hij perfect past en je telefoon optimaal beschermt. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, met de Mayfair Clutch iPhone XS Max ben je altijd stijlvol en trendy.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies