IDEAL OF SWEDEN

Fashion Galaxy S20 Ultra Carrara Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Carrara Gold
Model telefoon Samsung Galaxy S20 Ultra
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je Samsung Galaxy S20 Ultra? Dan is de Fashion Galaxy S20 Ultra van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan hun fashion statement.

De Fashion Galaxy S20 Ultra is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen krassen, stoten en vallen. Het Carrara Gold merk kleurnaam geeft deze hoes een luxe uitstraling die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Met het oog op de Samsung Galaxy S20 Ultra is dit model telefoonhoes speciaal ontworpen om perfect te passen en alle functies en knoppen toegankelijk te houden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over belemmeringen bij het gebruik van je telefoon.

De Fashion Galaxy S20 Ultra behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden, een merk dat bekend staat om zijn trendy en modieuze accessoires. Met deze hoes voeg je niet alleen bescherming toe aan je telefoon, maar ook een vleugje stijl en persoonlijkheid.

Wacht niet langer en geef je Samsung Galaxy S20 Ultra de bescherming en stijl die het verdient met de Fashion Galaxy S20 Ultra back cover van iDeal of Sweden. Bestel nu en maak een fashion statement met je telefoon!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies