IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP Mint swirl marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Mint swirl marble
Model telefoon iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 8/7/6/6SP? Dan is de Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal, waardoor je iPhone beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs bij dagelijks gebruik.

Met de unieke Mint swirl marble kleur van iDeal of Sweden voeg je een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan je iPhone. Deze trendy kleur geeft je telefoon een frisse en modieuze uitstraling, waardoor je altijd in stijl blijft, waar je ook naartoe gaat.

De Fashion Case is speciaal ontworpen voor de iPhone 6 Plus en iPhone 7 Plus modellen, waardoor deze perfect past en alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Met het handige back cover ontwerp kun je je telefoon eenvoudig in de hoes plaatsen en verwijderen, zonder gedoe.

Wacht niet langer en geef je iPhone de bescherming en stijl die het verdient met de Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP van iDeal of Sweden. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy en functionele smartphonehoes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 95,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies