IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 14 Pro Max Carrara Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Carrara Gold
Merk product code IDFCA16-I2267P
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

De Fashion Case iPhone 14 Pro Max is een duurzame plastic smartphone cover van het merk iDeal of Sweden. Deze cover is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en beschermende oplossing voor hun iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus of iPhone 14 Pro Max.

Deze cover is onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden en heeft de kleurnaam Carrara Gold. Dit geeft de cover een luxe uitstraling en maakt het een echte eyecatcher. De merk product code is IDFCA16-I2267P.

De Fashion Case iPhone 14 Pro Max is een back cover, wat betekent dat het de achterkant van de telefoon beschermt tegen krassen en stoten. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat de cover gemakkelijk in je zak past en niet teveel ruimte inneemt.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en beschermende cover voor je iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus of iPhone 14 Pro Max, dan is de Fashion Case iPhone 14 Pro Max van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Met zijn duurzame plastic materiaal en luxe uitstraling, biedt deze cover de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies