IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Pro Mint Swirl Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Mint Swirl Marble
Merk product code IDFCSS21-I2161P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 13 Pro? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Pro van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 13 Pro is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met het unieke ontwerp van de Mint Swirl Marble kleur van iDeal of Sweden, voegt deze hoes een vleugje elegantie en stijl toe aan je iPhone 13 Pro. De mintgroene marmeren print geeft je telefoon een trendy en modieuze uitstraling.

De Fashion Case iPhone 13 Pro is compatibel met de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14 modellen. Dit betekent dat je deze hoes kunt blijven gebruiken, zelfs als je in de toekomst een nieuwe iPhone aanschaft.

Als back cover biedt deze hoes gemakkelijke toegang tot alle knoppen, poorten en functies van je iPhone 13 Pro. Je kunt je telefoon dus probleemloos blijven gebruiken zonder het hoesje te hoeven verwijderen.

Met de Fashion Case iPhone 13 Pro van iDeal of Sweden combineer je functionaliteit, bescherming en stijl op een perfecte manier. Bestel vandaag nog en geef je iPhone 13 Pro de bescherming en uitstraling die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies