IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Pro Max Wild Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Wild Leopard
Merk product code IDFCS17-I2167
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle en trendy bescherming voor je iPhone 13 Pro Max? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Pro Max van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Deze smartphonehoesjes behoren tot de categorie Smartphone covers en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 13 Pro Max is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je iPhone er altijd als nieuw uitziet, zelfs na intensief gebruik.

Met het opvallende Wild Leopard design van iDeal of Sweden voeg je een vleugje glamour toe aan je telefoon. De unieke merkkleurnaam maakt dit hoesje een echte eyecatcher. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze Fashion Case is daar geen uitzondering op.

De Fashion Case iPhone 13 Pro Max is compatibel met meerdere modellen telefoons, waaronder de iPhone 14 Plus en iPhone 14 Pro Max. Dit maakt het hoesje een veelzijdige keuze die je kunt blijven gebruiken, zelfs als je van telefoon wisselt.

Als back cover biedt de Fashion Case iPhone 13 Pro Max een slanke en lichte bescherming voor je telefoon. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon nog steeds gemakkelijk in je zak past, terwijl het tegelijkertijd een goede grip biedt.

Met de Fashion Case iPhone 13 Pro Max uit de Fashion serie van iDeal of Sweden ben je verzekerd van een modieuze en betrouwbare bescherming voor je telefoon. Bestel vandaag nog en geef je iPhone de stijlvolle look die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies