IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Black Thunder Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Black Thunder Marble
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire dat hun telefoon beschermt tegen krassen en stoten.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor hij niet alleen lang meegaat, maar ook milieuvriendelijk is. Het materiaal biedt een uitstekende bescherming voor je telefoon, terwijl het slanke ontwerp ervoor zorgt dat je telefoon nog steeds gemakkelijk in je zak past.

Met het Black Thunder Marble design van iDeal of Sweden voeg je een vleugje elegantie toe aan je iPhone 12 Mini. De marmeren print in combinatie met de zwarte kleur geeft je telefoon een luxe uitstraling. Bovendien is de Fashion Case voorzien van het merklogo van iDeal of Sweden, wat zorgt voor een extra vleugje klasse.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is speciaal ontworpen voor het model telefoon iPhone 13 mini. Dit zorgt ervoor dat de hoes perfect past en alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Met het back cover ontwerp is je telefoon beschermd aan de achterkant, terwijl het scherm vrij blijft voor gebruik.

Met de Fashion Case iPhone 12 Mini uit de Fashion serie van iDeal of Sweden combineer je stijl en functionaliteit. Bescherm je telefoon op een trendy manier en geef hem een persoonlijke touch met deze modieuze smartphonehoes.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies