IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Golden Twilight

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Twilight
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoesjes zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en duurzame oplossing. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam plastic, biedt deze back cover optimale bescherming voor je telefoon.

De Fashion Case iPhone 12 Mini in de kleur Golden Twilight is een echte eyecatcher. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze case is daar geen uitzondering op. Met de gouden tint en het elegante ontwerp voegt deze case een vleugje glamour toe aan je iPhone.

Deze Fashion Case is speciaal ontworpen voor de iPhone 12 Mini, dus je kunt er zeker van zijn dat hij perfect past. Met de merkproductcode IDFCAW21-I2054 weet je zeker dat je een origineel en authentiek product ontvangt. De Fashion-serie van iDeal of Sweden staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, en deze case is daar geen uitzondering op.

Met de Fashion Case iPhone 12 Mini hoef je je geen zorgen te maken over krassen, stoten of vingerafdrukken op je telefoon. Deze back cover biedt optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan het slanke en stijlvolle ontwerp van je iPhone. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je iPhone 12 Mini met de Fashion Case van iDeal of Sweden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies