IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Golden Olive Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Olive Marble
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat, zonder zijn elegantie te verliezen.

Met het unieke design van Golden Olive Marble geeft deze hoes een luxueuze uitstraling aan je iPhone 12 Mini. De gouden en olijfgroene marmeren details geven een chique en modieuze touch aan je telefoon. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit hoesje is daar geen uitzondering op.

De Fashion Case iPhone 12 Mini heeft een perfecte pasvorm voor het model telefoon iPhone 13 mini. Het hoesje sluit naadloos aan op je telefoon en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten. Daarnaast is dit hoesje een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt, terwijl het scherm vrij blijft voor gebruik.

Met de Fashion Case iPhone 12 Mini uit de Fashion serie van iDeal of Sweden combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bescherm je telefoon met deze trendy en duurzame smartphonehoes en geef je iPhone 12 Mini een persoonlijke touch.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies