IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Matte Camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Matte Camo
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze smartphonehoesjes zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en duurzame oplossing. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam plastic, biedt deze back cover optimale bescherming voor je telefoon.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is onderdeel van de Fashion-serie van iDeal of Sweden. Met zijn matte camo kleur en trendy design is dit hoesje een echte eyecatcher. Het past perfect bij je stijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je iPhone. Met de merkproductcode IDFCAW21-I2054 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 mini en biedt een perfecte pasvorm. Het beschermt je telefoon tegen krassen, stoten en vingerafdrukken, terwijl het slanke ontwerp ervoor zorgt dat je iPhone zijn slanke en elegante uitstraling behoudt. Met de Fashion Case iPhone 12 Mini kun je je telefoon veilig en met stijl gebruiken.

Ben je op zoek naar een trendy en duurzame back cover voor je iPhone 12 Mini? Kies dan voor de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden. Met zijn hoogwaardige materialen, trendy design en perfecte pasvorm is dit hoesje de ideale keuze voor fashion-forward dames die hun telefoon willen beschermen met stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies