IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Iconic Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Iconic Leopard
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt stevig aan en zorgt ervoor dat je iPhone er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast is deze hoes voorzien van een uniek design genaamd "Iconic Leopard", wat zorgt voor een trendy en fashionable uitstraling.

Met de merknaam iDeal of Sweden ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en oog voor detail. De Fashion Case iPhone 12 Mini is dan ook geen uitzondering. Met de merkproductcode IDFCAW21-I2054 weet je zeker dat je de originele en authentieke hoes in handen hebt.

Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 mini en sluit perfect aan op het toestel. Het model is nauwkeurig afgewerkt en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten. Je kunt je telefoon dus gewoon blijven gebruiken zonder de hoes te hoeven verwijderen.

De Fashion Case iPhone 12 Mini behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen. Met deze hoes geef je jouw iPhone een persoonlijke touch en maak je een fashion statement.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame en trendy beschermhoes voor je iPhone 12 Mini, dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Bescherm je telefoon in stijl en laat je persoonlijkheid stralen met deze fashionable back cover.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies