IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11/XR Wild Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Wild Leopard
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een trendy en stijlvolle smartphonehoes voor je iPhone 11/XR? Dan is de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden echt iets voor jou! Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun persoonlijke stijl willen laten zien.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor je iPhone 11/XR optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoes lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met het opvallende Wild Leopard design van iDeal of Sweden maak je zeker een statement. De unieke kleurencombinatie en het trendy luipaardpatroon geven je iPhone 11/XR een modieuze uitstraling. Laat je persoonlijkheid zien en geef je telefoon een fashionable upgrade!

De Fashion Case is compatibel met verschillende iPhone modellen, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of de hoes wel past bij je nieuwe telefoon. Het is de perfecte keuze voor fashion-forward dames die altijd up-to-date willen blijven met de nieuwste iPhone modellen.

Kies voor de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden en geniet van de perfecte combinatie van stijl en bescherming voor je smartphone. Bestel vandaag nog en geef je iPhone een trendy look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies