IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X Floral Romance

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Floral Romance
Model telefoon iPhone 11 Pro, iPhone XS
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 11 Pro of iPhone XS? Dan is de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X perfect voor jou! Deze back cover van kunststof is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen met een vleugje elegantie.

De Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X is van het bekende merk iDeal of Sweden, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de Floral Romance kleur van deze hoes voeg je een vleugje romantiek toe aan je telefoon. Het levendige bloemenpatroon geeft je iPhone een unieke uitstraling.

Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone 11 Pro en iPhone XS, waardoor hij perfect past en alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Het kunststof materiaal zorgt voor een goede bescherming tegen krassen, stoten en vallen, zodat je telefoon er als nieuw uit blijft zien.

Met de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bescherm je telefoon met deze trendy back cover en laat je persoonlijkheid stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies