IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11 Pro Golden Twilight

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Twilight
Merk product code IDFCAW21-I1958
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Fashion
Type cover Back cover

De Fashion Case iPhone 11 Pro is een trendy smartphonehoesje dat perfect past bij de moderne vrouw. Met zijn duurzame plastic materiaal biedt deze hoes optimale bescherming voor je iPhone, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging is aan je outfit.

Het merk achter deze Fashion Case is iDeal of Sweden, een bekend en geliefd merk in de modewereld. Met hun oog voor detail en kwaliteit hebben ze de Golden Twilight kleur gecreëerd, die een vleugje glamour toevoegt aan je telefoon.

Deze specifieke Fashion Case heeft de productcode IDFCAW21-I1958 en is ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS modellen. Met zijn back cover design biedt het een slanke en minimalistische look, terwijl het toch de nodige bescherming biedt tegen krassen en stoten.

De Fashion serie van iDeal of Sweden staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen. Met deze Fashion Case kun je je iPhone personaliseren en je eigen stijl laten zien. Het is een accessoire dat niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies