IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11 Pro Golden Olive Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Olive Marble
Merk product code IDFCAW21-I1958
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 11 Pro? Dan is de Fashion Case iPhone 11 Pro van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case iPhone 11 Pro is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt stevig aan en biedt een uitstekende grip, zodat je telefoon niet zomaar uit je handen glipt. Daarnaast heeft deze hoes een uniek design in de kleur Golden Olive Marble, waardoor je iPhone er direct elegant en modieus uitziet.

Met de Fashion Case iPhone 11 Pro van iDeal of Sweden ben je verzekerd van een hoogwaardig product. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail. De productcode IDFCAW21-I1958 garandeert dat je een origineel en authentiek product ontvangt.

Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS. Dankzij de perfecte pasvorm sluit de hoes naadloos aan op je telefoon, zonder de toegang tot knoppen, poorten en camera's te belemmeren. Je kunt dus gewoon gebruik blijven maken van alle functies van je iPhone.

De Fashion Case iPhone 11 Pro behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, waarmee je je iPhone een persoonlijke touch kunt geven. Met deze back cover ben je niet alleen beschermd, maar loop je ook nog eens helemaal in stijl rond.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies