IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11 Pro Max/XS Max Wild Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Wild Leopard
Model telefoon iPhone XS Max
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 11 Pro Max/XS Max? Dan is de Fashion Case iPhone 11 Pro Max/XS Max van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor je iPhone XS Max optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je telefoon er altijd als nieuw uitziet, zelfs na intensief gebruik.

Met het opvallende Wild Leopard design van iDeal of Sweden maak je gegarandeerd een fashion statement. De unieke merkkleurnaam geeft deze smartphonehoes een speelse en trendy uitstraling, waardoor je iPhone XS Max direct een upgrade krijgt.

De Fashion Case is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je iPhone XS Max beschermt. Het slanke en lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon nog steeds gemakkelijk in je broekzak of tas past, zonder extra bulk toe te voegen.

Kies voor de Fashion Case iPhone 11 Pro Max/XS Max van iDeal of Sweden en geniet van een perfecte combinatie van stijl en bescherming voor je iPhone XS Max. Bestel vandaag nog en geef je smartphone een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies