IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Galaxy S20 Golden Jade Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Jade Marble
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je Galaxy S20? Dan is de Fashion Case Galaxy S20 perfect voor jou! Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case Galaxy S20 is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoes lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en design. De Fashion Case Galaxy S20 is ontworpen met oog voor detail en heeft een unieke uitstraling. De kleur Golden Jade Marble geeft je telefoon een luxueuze en elegante uitstraling.

De Fashion Case Galaxy S20 is een back cover, wat betekent dat je telefoon aan de achterkant volledig beschermd is. De hoes sluit naadloos aan op je telefoon en behoudt de toegang tot alle knoppen en poorten. Zo kun je je telefoon blijven gebruiken zoals je gewend bent, maar dan met extra bescherming en stijl.

Met de Fashion Case Galaxy S20 combineer je functionaliteit met fashion. Bescherm je telefoon op een trendy en modieuze manier met deze geweldige smartphonehoes. Bestel nu en geef je Galaxy S20 de bescherming en stijl die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies