IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Atelier iPhone 13 Puffy Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Puffy Black
Merk product code IDACAG22-I2161
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 13, iPhone 13 Pro of iPhone 14? Dan is de Fashion Case Atelier iPhone 13 van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag een fashion statement willen maken met hun telefoonaccessoires.

De Fashion Case Atelier iPhone 13 is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het materiaal voelt zacht aan en biedt tegelijkertijd een goede bescherming tegen krassen, stoten en vingerafdrukken. Met deze hoes blijft je iPhone er als nieuw uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik.

Deze hoes is afkomstig van het bekende merk iDeal of Sweden, dat bekend staat om zijn kwalitatieve en modieuze telefoonaccessoires. De Fashion Case Atelier iPhone 13 is uitgevoerd in de kleur "Puffy Black", wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Het merkproductcode, IDACAG22-I2161, garandeert dat je een authentiek en origineel product ontvangt.

Met de Fashion Case Atelier iPhone 13 ben je niet alleen verzekerd van een stijlvolle look, maar ook van een perfecte pasvorm. Deze hoes is speciaal ontworpen voor de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14, waardoor hij naadloos aansluit op je telefoon. Alle knoppen, poorten en camera's blijven volledig toegankelijk, zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken zonder beperkingen.

Als je op zoek bent naar een trendy en beschermende smartphonehoes, dan is de Fashion Case Atelier iPhone 13 de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geef je iPhone een fashionable upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies