IDEAL OF SWEDEN

Atelier Wallet iPhone 12/12 Pro Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDAWAW21-I2061
Model telefoon iPhone 12 Pro
Type cover Book case

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Atelier Wallet iPhone 12/12 Pro van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze book case is speciaal ontworpen voor de iPhone 12 Pro en biedt optimale bescherming voor je telefoon.

De Atelier Wallet is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en beschermt je telefoon tegen krassen, stoten en vuil. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je waardevolle iPhone.

De Atelier Wallet is ontworpen met oog voor detail. De camel croco kleur geeft de hoes een trendy en sophisticated look. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze smartphonehoes.

Deze book case is niet alleen een beschermhoes, maar ook een portemonnee. Je kunt namelijk je belangrijkste pasjes en wat geld veilig opbergen in de handige vakjes aan de binnenkant. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je geen aparte portemonnee mee te nemen.

Met de Atelier Wallet iPhone 12/12 Pro van iDeal of Sweden combineer je functionaliteit en stijl op een perfecte manier. Bescherm je iPhone op een fashionable manier en geniet van het gemak van een ingebouwde portemonnee. Bestel deze book case vandaag nog en geef je telefoon de bescherming die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies