IDEAL OF SWEDEN

Atelier Wallet iPhone 11/XR Scarlet Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Scarlet Croco
Merk product code IDAWAW21-I1961
Model telefoon iPhone XR
Type cover Book case

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Atelier Wallet iPhone 11/XR van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze book case is speciaal ontworpen voor de iPhone XR en biedt optimale bescherming voor je telefoon.

Het materiaal van deze hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De kleur van deze hoes is Scarlet Croco, een prachtige kleur die je telefoon een trendy en opvallende look geeft.

Met de Atelier Wallet iPhone 11/XR heb je niet alleen een stijlvolle hoes, maar ook een handige portemonnee. Deze hoes heeft namelijk ruimte voor pasjes en briefgeld, zodat je al je belangrijke spullen gemakkelijk bij de hand hebt. Geen gedoe meer met een aparte portemonnee!

Deze hoes is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en design. De productcode van deze hoes is IDAWAW21-I1961.

Maak je iPhone XR compleet met de Atelier Wallet iPhone 11/XR book case. Bescherm je telefoon in stijl en geniet van het gemak van een ingebouwde portemonnee. Bestel nu en geef je telefoon een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies