IDEAL OF SWEDEN

Atelier Wallet iPhone 11 Pro/XS/X Scarlet Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Scarlet Croco
Merk product code IDAWAW21-I1958
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Atelier
Type cover Book case

Op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Atelier Wallet iPhone 11 Pro/XS/X van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze book case is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS en biedt optimale bescherming en gebruiksgemak.

De Atelier Wallet is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het materiaal voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling. Met zijn opvallende Scarlet Croco kleur en het elegante ontwerp is deze hoes een echte eyecatcher.

Dankzij het slimme ontwerp van de Atelier Wallet kun je niet alleen je iPhone veilig opbergen, maar ook je belangrijkste pasjes en wat briefgeld. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je geen aparte portemonnee meer mee te nemen.

Deze book case is onderdeel van de Atelier serie van iDeal of Sweden, bekend om zijn trendy en kwalitatieve smartphone accessoires. Met de Atelier Wallet geef je jouw iPhone niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook een fashionable uitstraling.

Bestel nu de Atelier Wallet iPhone 11 Pro/XS/X en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Upgrade jouw smartphonehoesje vandaag nog en laat zien dat je oog hebt voor detail!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies