IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Unity iPhone 8/7/6/6s/SE Eagle Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Eagle Black
Model telefoon iPhone 7, iPhone 8
Serie Atelier
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende smartphonehoes voor je iPhone 8/7/6/6s/SE? Dan is de Atelier Case Unity van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun telefoon.

De Atelier Case Unity is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming van je iPhone. Het materiaal voelt zacht aan en ligt comfortabel in de hand. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen of krassen op je telefoon.

Deze hoes is onderdeel van de Atelier serie van iDeal of Sweden, bekend om zijn elegante en modieuze ontwerpen. De Eagle Black kleur van deze hoes geeft je iPhone een luxe uitstraling en past perfect bij elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit bent, met de Atelier Case Unity maak je altijd een fashion statement.

De Atelier Case Unity is geschikt voor de iPhone 7 en iPhone 8 modellen. Dankzij de perfecte pasvorm blijven alle knoppen, poorten en functies van je telefoon volledig toegankelijk. Je kunt dus zonder problemen foto's maken, muziek luisteren en je telefoon opladen terwijl deze beschermd is.

Kies voor de Atelier Case Unity en geef je iPhone de bescherming en stijl die het verdient. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy en functionele smartphonehoes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies