IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Unity iPhone 8/7/6/6s/SE Metal Woods

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Metal Woods
Model telefoon iPhone 7, iPhone 8
Serie Atelier
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende smartphonehoes? Dan is de Atelier Case Unity iPhone 8/7/6/6s/SE perfect voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone 7 en iPhone 8 en biedt een perfecte pasvorm en optimale bescherming.

De Atelier Case Unity is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en biedt een comfortabele grip. Daarnaast is de hoes voorzien van een uniek design uit de Metal Woods collectie van iDeal of Sweden, waardoor je smartphone er trendy en modieus uitziet.

Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun iPhone willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl. De Atelier Case Unity is onderdeel van de Atelier serie van iDeal of Sweden, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail.

Met de Atelier Case Unity hoef je je geen zorgen te maken over krassen, stoten of vuil op je iPhone. De back cover beschermt je telefoon tegen alledaagse schade, terwijl het slanke ontwerp ervoor zorgt dat je iPhone zijn elegante uitstraling behoudt.

Kies voor de Atelier Case Unity iPhone 8/7/6/6s/SE en geef je smartphone de bescherming en stijl die het verdient. Bestel nu en geniet van een trendy en functionele smartphonehoes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies