IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Unity iPhone 11 Pro/XS/X Metal Woods

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Metal Woods
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Atelier
Type cover Back cover

De Atelier Case Unity iPhone 11 Pro/XS/X is een trendy smartphonehoesje dat perfect is voor dames die stijlvolle bescherming willen voor hun iPhone. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, biedt deze back cover optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen.

Het merk achter deze prachtige hoes is iDeal of Sweden, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Atelier Case Unity behoort tot de Metal Woods-collectie, wat betekent dat het een unieke kleur heeft die perfect past bij de moderne vrouw.

Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS, waardoor het perfect past en gemakkelijk toegang biedt tot alle knoppen en poorten van je telefoon. Met zijn slanke en lichte ontwerp voegt deze cover geen extra bulk toe aan je iPhone, waardoor het gemakkelijk in je zak of tas past.

De Atelier Case Unity iPhone 11 Pro/XS/X is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw die haar iPhone wil beschermen met stijl. Bestel vandaag nog en geef je telefoon de bescherming en uitstraling die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies