IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case iPhone 14 Plus Deep Walnut Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Deep Walnut Croco
Merk product code IDACAG22-I2267
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Atelier
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 14 Plus? Dan is de Atelier Case van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun telefoon.

De Atelier Case is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het materiaal voelt zacht aan en biedt tegelijkertijd optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je iPhone 14 Plus.

Deze specifieke Atelier Case heeft de kleur Deep Walnut Croco, wat zorgt voor een luxe en elegante uitstraling. De diepe walnootbruine kleur met krokodillenprint geeft je iPhone een unieke en modieuze look. Met deze hoes maak je zeker een statement.

De Atelier Case is compatibel met verschillende iPhone modellen, waaronder de iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus en iPhone 14 Pro Max. Dit betekent dat je deze hoes kunt blijven gebruiken, zelfs als je in de toekomst een nieuwere iPhone aanschaft. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect passende hoes.

Deze Atelier Case is een back cover, wat betekent dat hij de achterkant en zijkanten van je iPhone beschermt. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon nog steeds gemakkelijk in je zak past en dat alle knoppen en poorten toegankelijk blijven. Met deze hoes combineer je functionaliteit met stijl.

Als je op zoek bent naar een smartphonehoes die zowel trendy als beschermend is, dan is de Atelier Case van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materiaal, modieuze kleur en compatibiliteit met verschillende iPhone modellen, is deze hoes een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies