IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case iPhone 11 Pro/XS/X Deep Walnut Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Deep Walnut Croco
Merk product code IDACAG22-I1958
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 11 Pro/XS/X? Dan is de Atelier Case van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Atelier Case is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, wat zorgt voor een duurzame en stevige bescherming van je telefoon. Het materiaal voelt prettig aan en biedt een goede grip, zodat je je iPhone veilig kunt gebruiken.

Met de Deep Walnut Croco kleur en het elegante ontwerp is deze hoes een echte eyecatcher. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle producten, en dat is zeker terug te zien in deze Atelier Case.

Deze hoes is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS modellen, waardoor hij perfect aansluit op je telefoon. Het is een back cover, wat betekent dat hij de achterkant en zijkanten van je iPhone beschermt, terwijl het scherm vrij blijft voor optimaal gebruiksgemak.

Met de Atelier Case van iDeal of Sweden geef je jouw iPhone niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook een stijlvolle uitstraling. Bestel nu en maak een fashion statement met je smartphone!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies