IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 12/12 Pro Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDACAW21-I2061
Model telefoon iPhone 12 Pro
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 12/12 Pro? Dan is de Atelier Case Introductory van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Atelier Case Introductory is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vuil. Het materiaal voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling.

Met de Camel Croco kleur en het stijlvolle ontwerp is deze hoes een echte eyecatcher. De subtiele krokodillenprint geeft de hoes een trendy en elegante look. De merknaam iDeal of Sweden staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

De Atelier Case Introductory is speciaal ontworpen voor de iPhone 12 Pro. De hoes sluit naadloos aan op het toestel en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen, poorten en functies. Dankzij het slanke ontwerp blijft het slanke profiel van je iPhone behouden.

Deze hoes is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je iPhone beschermt. Het biedt een goede grip en voorkomt dat je telefoon uit je handen glijdt. Daarnaast is de hoes eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.

Met de Atelier Case Introductory iPhone 12/12 Pro haal je niet alleen een praktische hoes in huis, maar ook een fashion statement. Bescherm je telefoon in stijl met deze trendy en hoogwaardige smartphonehoes.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies