IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 11/XR Khaki Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Khaki Croco
Merk product code IDACAW21-I1961
Model telefoon iPhone XR
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone XR? Dan is de Atelier Case Introductory iPhone 11/XR perfect voor jou! Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun smartphone.

De hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze hoes is daar geen uitzondering op. Met de khaki croco kleur en het opvallende merklogo is deze hoes een echte eyecatcher.

De Atelier Case Introductory iPhone 11/XR is speciaal ontworpen voor de iPhone XR, waardoor hij perfect past en alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Met zijn back cover design biedt deze hoes optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan je waardevolle smartphone.

Met de Atelier Case Introductory iPhone 11/XR van iDeal of Sweden combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bestel vandaag nog deze trendy back cover en geef je iPhone XR de bescherming die hij verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies