IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 11 Pro/XS/X Scarlet Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Scarlet Croco
Merk product code IDACAW21-I1958
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Atelier
Type cover Back cover

De Atelier Case Introductory iPhone 11 Pro/XS/X is een stijlvolle smartphonehoes speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, biedt deze hoes optimale bescherming voor je iPhone X en iPhone XS. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en de Atelier Case is daar geen uitzondering op. Met de opvallende kleur Scarlet Croco en het unieke merkproductcode IDACAW21-I1958, voegt deze hoes een vleugje elegantie toe aan je telefoon.

De Atelier Case Introductory iPhone 11 Pro/XS/X behoort tot de categorie Smartphone covers. Deze back cover is speciaal ontworpen om perfect te passen bij je iPhone X en iPhone XS. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon beschermd blijft zonder extra bulk toe te voegen. Met de Atelier Case hoef je je geen zorgen te maken over krassen, stoten of vingerafdrukken op je waardevolle iPhone.

De Atelier Case Introductory iPhone 11 Pro/XS/X is onderdeel van de Atelier serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn luxe uitstraling en hoogwaardige materialen. Met de opvallende Scarlet Croco kleur en het stijlvolle ontwerp, is deze hoes een echte eyecatcher. Of je nu een dagje uit gaat of een avondje uit, met de Atelier Case ben je altijd fashionable en beschermd.

Met de Atelier Case Introductory iPhone 11 Pro/XS/X kies je voor kwaliteit, stijl en bescherming. Deze back cover is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Bestel vandaag nog jouw Atelier Case en geef je iPhone X of iPhone XS de bescherming en stijl die het verdient.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies