IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Entry iPhone 8/7/6/6s Plus Neo Noir Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Neo Noir Croco
Model telefoon iPhone 6 Plus
Serie Atelier
Type cover Back cover

De Atelier Case Entry iPhone 8/7/6/6s Plus is een trendy smartphonehoesje dat perfect past bij de moderne vrouw. Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is dit hoesje een must-have accessoire voor elke fashionista.

Dit hoesje is gemaakt van polyurethaan, een duurzaam en flexibel materiaal dat zorgt voor optimale bescherming van je iPhone. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in dit hoesje.

De Neo Noir Croco kleur van dit hoesje geeft het een luxe uitstraling. Het is de perfecte combinatie van klassiek en eigentijds, waardoor het hoesje moeiteloos past bij elke outfit en gelegenheid.

Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de iPhone 6 Plus en biedt een perfecte pasvorm. Het beschermt je telefoon tegen krassen, stoten en vallen, terwijl het toch slank en licht blijft. Met de Atelier Case Entry hoef je geen compromis te sluiten tussen stijl en functionaliteit.

Als back cover biedt dit hoesje gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten van je iPhone. Je kunt je telefoon dus probleemloos blijven gebruiken, terwijl hij tegelijkertijd beschermd wordt.

Met de Atelier Case Entry iPhone 8/7/6/6s Plus haal je een hoogwaardig en trendy smartphonehoesje in huis. Bescherm je iPhone in stijl en laat je persoonlijkheid stralen met dit prachtige hoesje van iDeal of Sweden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies