Castelijn Beerens

Nappa RFID Wallet Case iPhone 7 + 8 dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.8 cm
Diepte 1.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 40 9002
Model telefoon iPhone 7, iPhone 8
Type cover Book case

De Nappa RFID Wallet Case voor iPhone 7 + 8 is de perfecte smartphone cover voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 7.8 cm, een diepte van 1.8 cm en een hoogte van 14 cm past deze case perfect om je iPhone.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze case luxe en kwaliteit uit. Het merk Castelijn Beerens staat bekend om zijn vakmanschap en dit is duidelijk te zien in het ontwerp van deze case. De donkergroene kleur, genaamd "dark military", geeft een trendy en stoere uitstraling aan je iPhone.

Met de RFID-functie ben je ook nog eens beschermd tegen ongewenst uitlezen van je persoonlijke gegevens. Deze case biedt niet alleen bescherming voor je iPhone, maar ook voor je privacy.

De Nappa RFID Wallet Case is speciaal ontworpen voor de iPhone 7 en iPhone 8. Het book case ontwerp zorgt ervoor dat zowel de voor- als achterkant van je iPhone beschermd zijn. Daarnaast biedt de case ruimte voor pasjes en briefgeld, waardoor je al je belangrijke spullen gemakkelijk bij elkaar kunt houden.

Kies voor stijl, kwaliteit en functionaliteit met de Nappa RFID Wallet Case voor iPhone 7 + 8. Bescherm je iPhone in stijl en geniet van het gemak van een portemonnee en smartphone cover in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies