Castelijn Beerens

Nappa RFID Wallet Case iPhone 7 + 8 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.8 cm
Diepte 1.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam black
Merk product code 40 9002
Model telefoon iPhone 7, iPhone 8
Type cover Book case

De Nappa RFID Wallet Case voor iPhone 7 + 8 is de perfecte accessoire voor volwassenen die hun smartphone willen beschermen met stijl. Deze book case is gemaakt van hoogwaardig leer van het merk Castelijn Beerens, waardoor het een luxe uitstraling heeft. Met een breedte van 7.8 cm, een diepte van 1.8 cm en een hoogte van 14 cm past deze case perfect om je iPhone 7 of iPhone 8.

Deze wallet case is niet alleen een beschermhoes, maar ook een handige portemonnee. Het biedt ruimte voor pasjes en briefgeld, zodat je al je belangrijke spullen op één plek kunt bewaren. Daarnaast is deze case voorzien van RFID-bescherming, waardoor je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen ongewenste scanners.

Met de zwarte kleur en het elegante ontwerp is deze Nappa RFID Wallet Case een tijdloze toevoeging aan je outfit. Het merk Castelijn Beerens staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat deze case lang meegaat. De merkproductcode van deze case is 40 9002.

Geef je iPhone 7 of iPhone 8 de bescherming die het verdient met de Nappa RFID Wallet Case. Bestel nu en geniet van stijlvolle bescherming voor je smartphone en al je belangrijke spullen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies