Castelijn Beerens

Nappa RFID Wallet Case iPhone 11 PRO black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.8 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14.9 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam black
Merk product code 40 9010
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Type cover Book case

Op zoek naar een stijlvolle en functionele bescherming voor je iPhone 11 PRO? Dan is de Nappa RFID Wallet Case van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor volwassenen die waarde hechten aan kwaliteit en design.

De Nappa RFID Wallet Case heeft een breedte van 7.8 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 14.9 cm. Met zijn compacte formaat past hij perfect in je broekzak of tas, zodat je je iPhone altijd bij de hand hebt.

Deze book case is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het zwarte merkkleurontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je iPhone.

Met de Nappa RFID Wallet Case hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je persoonlijke gegevens. Dankzij de RFID-bescherming worden je creditcardgegevens en andere belangrijke informatie beschermd tegen ongewenste scans.

Deze wallet case is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS, waardoor hij perfect past en gemakkelijk toegang biedt tot alle knoppen en poorten. Met zijn praktische ontwerp kun je ook je belangrijkste pasjes en wat contant geld meenemen, zodat je alles bij de hand hebt.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige smartphonehoes die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Nappa RFID Wallet Case van Castelijn Beerens de perfecte keuze. Bescherm je iPhone 11 PRO op een trendy en professionele manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies